Jaguar E-PACE fornyes

Jaguar E-PACE fornyes

Den banebrytende Jaguar E-PACE er nå mer tilkoblet og komfortabel enn noensinne. Nye oppdateringer i den sporty kompakt suv’en inkluderer «selvlærende» Smart Settings-teknologi, et Adaptive Dynamics-hjuloppheng og kostnadseffektiv og sporty 200PS-bensinmotor.

E-PACE ble lansert på spektakulær måte med verdens lengste såkalte «barrel roll.» for produksjonsbiler og har vunnet en rekke priser. Den er nå enda flottere og rimeligere, med en rekke nye funksjoner.

Kunstig intelligens gjør at E-PACE tilpasser seg dine behov

E-PACE kommer nå med Jaguars selvlærende teknologi Smart Settings. Smart Settings hadde sin debut på den helelektriske I-PACE og lærer bilførernes behov og forutser deres ønsker.
Jaguar E-PACE gjenkjenner bilføreren, basert på både bilnøkkelen og smarttelefonens Bluetooth-signal. Bilen vil så justere sete, klima og underholdning basert på bilførerens normale preferanser.
Over tid vil algoritmer skreddersy innstillinger basert på tid, sted, vær og atferdsmønstre – for eksempel forhåndsoppvarmer rattet og seter på en kald dag, eller skifte mediekilde på en bestemt ukedag eller tidspunkt på dagen. Opptil åtte profiler kan innstilles for Jaguar E-PACE, noe som gjør den interessant for flåtebrukere og dem som deler biler.
Intelligent Phone Reminder-funksjonen vil også fortelle bilfører hvis de har glemt deres smarttelefon, og Predictive Call List lærer telefonbruksmønstre for å sette populære kontakter i rekkefølge på passende tidspunkter.
Smart Settings er en del av Connect Pro Pack, som også består av 4G Wi-Fi Hotspot, Pro Services og Navigation Pro – som gir trafikkinformasjon i sanntid, dør-til-dør-ruter fra smarttelefon, gatevisning og parkeringsmuligheter.

Adaptive Dynamics: For bedre kjørekomfort

Adaptive Dynamics gir forbedret respons, kontroll og kjøring. Adaptive Dynamics benytter kontinuerlig variabel støtfanger-teknologi med en tredelt tubedesign og eksternt festede hydrauliske ventiler. Det gjør det lettere å balansere mellom respons og kontroll. Det intelligente oppsettet leverer raskere respons og en dedikert terrenginnstilling.
Adaptive Dynamics overvåker kjørebevegelsene hvert 2 millisekund og beregner nødvendig støtdempingskraft per 10 millisekunder og reagere umiddelbart på input fra bilfører og endringer i veioverflaten, noe som gir bedre kontroll og reduserer krenging. Grove overflater og terrengforhold oppdages med det samme og støtdempingen endres tilsvarende.
Bilfører kan velge Normal eller Dynamic for Adaptive Dampers via Configurable Dynamics-menyen i Jaguar Drive Control-systemet. Normal-modusen fokuserer på komfort, mens Dynamic er kalibrert for å øke kontrollen og veigrepet, noe som gir føreren en bedre opplevelse bak rattet.

Kostnadseffektiv 200PS bensinmotor

E-PACE er nå tilgjengelig i Jaguar Land Roverens rene og effektive 200PS 2.0 l turboladede V4 Ingenium bensinmotorer.
200PS-modellen klarer 0–100 km/t på 8,2 sekunder, med god drivstofføkonomi med 8,2 l/100 km og CO2-utslipp på 186 g/km(2).
Den nye motoren inneholder den samme avanserte teknologien som finnes i de andre Ingenium-motorene. Det inkluderer en twin-scroll-turbolader, Continuously Variable Valve Lift og variable kamaksler som gir bedre kraft, effektivitet og kjøreegenskaper.

Partikkelfilter til alle motorer

Alle motorene kommer nå med spesialfiltre som gjør dem enda renere. De meget effektive filtrene er integrert i etterbehandlingssystemet og fanger opp ultrafine partikler når eksosgassene passerer. Under normale kjøreforhold, vil soten i en bensinmotor oksidere og bli til CO2 og filteret vil regenereres hver gang føreren slipper gasspedalen.

  • Jaguar E-PACE kan nå bestilles med Smart Settings, Adaptive Dynamics og en 200PS Ingenium bensinmotor
  • Smart Settings benytter kunstig intelligens-algoritmer, slik at E-PACE lærer dine vaner og preferanser og kan forutse innstilling av sete, klima og musikk
  • Adaptive Dynamics gir god komfort og smidighet, og endrer støtdemperoppsettet hvert 10 millisekund for å gi bedre respons og kontroll
  • En ren og effektiv 200PS Ingenium-motor gir enda rimeligere bensinkraft og leverer 0–100 km/t på 8,2 sekunder og 8,2 liter/100 km.
  • Ny motor i serien med 250PS og 300PS Ingenium bensinmotorer

 

Jaguar Land Rover is the UK’s largest automotive manufacturer, built around two iconic British car brands: Land Rover, the world’s leading manufacturer of premium all-wheel-drive vehicles; and Jaguar, one of the world’s premier luxury sports saloon and sports car marques.